Actief USP

Sportmedisch

Op het Science Park vind je diverse organisaties die jou als medewerker en (toekomstig) sporter op verschillende manieren van dienst kunnen zijn. Bij het verbeteren van je sportprestaties, bij het herstellen van blessures of bijvoorbeeld bij het samenstellen van goede (sport)voeding.

Begeleiding en advies

Verschillende professionals en organisaties kunnen je sport(medische) begeleiding en advies bieden bij het sporten. Ook kunnen ze je helpen je sportprestaties te verbeteren of beter te herstellen van een blessure.
En: met een geldige OlymPas van Olympos kun je gratis of met korting naar een consult!


Samen met deze partners (InspanningLoont, Sportkeuken, TRIAS Fysiotherapie en Sportrevalidatie en Sport Medisch Adviescentrum (SMA)) maken we ook op maat gemaakte vitaliteits-/verbeterprogramma’s voor een (afdeling of risicogroep van een) organisatie. Zo kan bijvoorbeeld doeltreffend een risicogroep op een veilige en verantwoorde manier geholpen worden. Tevens kan dit traject goed ingezet worden om het ziekteverzuim omlaag te brengen.

Met een periodieke uitgebreide gezondheidscheck wordt een goed beeld geschetst van de status (en vooruitgang) van de betreffende personen. Aan de hand van de uitkomsten wordt de hulp ingeschakeld die nodig is en zo wordt er een op maat gemaakt programma gemaakt dat er uiteindelijk voor zorgt dat jij je weer fit en vitaal voelt.

Stuur voor meer informatie een mail naar info@actiefUSP.nl.

Zoek