Actief USP

SportKeuken

Wil jij je sportprestaties verbeteren, je fitter voelen, gewicht verliezen of je leefstijl verbeteren? De combinatie sport en gezonde voeding is de sleutel tot succes. Om goed te kunnen presteren heb je de juiste voeding nodig die bij jou en jouw agenda past. De juiste verdeling van voedingsstoffen, vocht, vitamines en mineralen en een goede planning van de voeding zijn essentieel bij het verbeteren van de sportprestatie. Sportdiëtistenpraktijk Sportkeuken op Olympos kan je daarbij helpen.

Gratis consult voor sporters Olympos

Met een geldige OlymPas of sportkaart kun je 1 keer gratis naar het voedingsspreekuur bij Sportkeuken op woensdagavond. Maak een afspraak via de sportdesk, tel. (030) 253 4471. Daarnaast kun je op andere dagen in de week op afspraak terecht voor voedingsadvies. Bel hiervoor naar 06 2900 6641.

Volg de kookcursus

Sportvoeding of voeding die past binnen een gezonde leefstijl hoeft zeker niet saai of minder lekker te zijn. Zowel topsporters als amateursporters kunnen heerlijke maaltijden eten. Maaltijden die de juiste ingrediënten bevatten en snel te bereiden zijn. Ben jij geen keukenprins(es)? Volg dan eens bij Sportkeuken een kookcursus. In de cursus leer je om op een simpele manier lekkere, gezonde maaltijden te bereiden die je kunnen helpen bij het verbeteren van je sportprestaties.

Workshops voor bedrijven

De combinatie sport en gezonde voeding zorgt ervoor dat mensen zich fitter voelen, lekkerder in hun vel zitten en zelfverzekerder door het leven gaan. Fitter personeel betekent minder ziekteverzuim. Sportkeuken kan medewerkers bij een bedrijf voorlichten over een gezonde leeftijd. Organiseert u een sportdag bij Sportcentrum Olympos? Dan is het ook mogelijke om een workshop 'fitfood’ aan het programma toe te voegen.

Presentaties voor sportverenigingen

Wil je met je sportvereniging of je team meer aandacht besteden aan goede voeding? Sportkeuken kan diverse presentaties over voeding en sport verzorgen. Bij Sportcentrum Olympos of op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Sportdiëtist Janneke Pieterson

Janneke Pieterson is de oprichter van Sportkeuken. Sinds 15 jaar is Janneke Pieterson werkzaam als allround sportdocent binnen diverse sportscholen in en rond Utrecht. Daarnaast is zij meerdere jaren werkzaam geweest als freelance chefkok. Van 2012-2015 heeft zij vier seizoenen gekookt voor Team Giant-Alpecin tijdens o.a. De Tour de France en de Vuelta.

Haar passie voor sport en koken combineert zij met advies op maat.
Janneke Pieterson is diëtist, sportdiëtist en freelance chefkok voor sporters gevestigd te Utrecht en Bunnik. Zij heeft de vier jaar durende opleiding Voeding en Diëtetiek, post-hbo sportdiëtetiek en Master in coaching van het Johan Cruijff instituut afgerond.

Meer informatie

www.sportkeuken.com

Zoek