Actief USP

Groepslessen

Onderstaande lessen worden speciaal voor medewerkers op het Science Park georganiseerd en zijn daarom in dit overzicht zichtbaar. Ben je benieuwd naar alle groepslessen van Olympos, klik dan hier. Voor onderstaande groepslessen heb je een geldige Olympas nodig. Klik hier voor meer informatie over het reserveren en annuleren van groepslessen.

Bodyfit voor Medewerkers Cardio Strength Focus

Deze groepsles is bedoeld voor medewerkers die op een toegankelijke manier aan zijn/haar algehele conditie wil werken. Geen gespring, geen moeilijke choreografieën, wél spierversterkende oefeningen, verbetering van het uithoudingsvermogen en gezelligheid. Een fitter en sterker lichaam is het resultaat.

Wanneer: woensdag van 17:30 - 18:25 uur. 
Klik hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

Workout Mix Cardio Strength

Wil je graag sporten, maar weet je niet goed wat je aan kunt of welke sport geschikt voor je is? Of wil je voor een langere tijd op een light niveau sporten, bijvoorbeeld omdat je een beperking hebt? Bij de groepsles ‘Workout Mix’ kun je op een laagdrempelig niveau sporten en nieuwe sporten ontdekken, op maat en onder begeleiding van ervaren sportdocenten.

Wanneer: donderdag 11.30 - 12.30
Klik hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

Yogalates Flexibility Strength Healthy Mind

Yogalates is een combinatie van pilates en yoga. De dynamische pilatesoefeningen worden afgewisseld met de staande en zittende houdingen uit de yoga die gepaard gaan met een bewuste ademhaling. 

Wanneer: woensdag 16:30 - 17:25 uur, donderdag 12.30 - 13.30. 
Klik hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

BRN® Strength Focus

BRN®, de ultieme shape workout, staat voor de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spierversterkende oefeningen en coretraining in één. 

Wanneer: maandag 15.45-16.30, dinsdag 12.30-13.15, donderdag 10.15-11.00 en vrijdag 09.15-10.00. 
Klik hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

Small Group Training Strength Focus

Vind je het fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen, maar train je liever niet alleen? Dan is smallgroup training iets voor jou! 

Onder begeleiding van een personal trainer ga je met een groep van minimaal twee en maximaal tien  personen 60 minuten trainen. Het is personal training, maar dan met meerdere personen tegelijk. Omdat de groep klein blijft, kun je heel goed aan jouw eigen doelstelling(en)\ werken en wordt er nauwkeurig gelet op techniek, houding en natuurlijk op voldoende uitdaging!

Wanneer: dinsdag 16.30-17.25 en donderdag 16.30-17.25.
Klik hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

Actief USP op je werkplek

We geven ook les op locatie! Lukt het je om een groepje collega’s te enthousiasmeren om mee te doen, informeer dan naar de mogelijkheden via info@actiefusp.nl.

Zoek