Actief USP

Cursussen

Onderstaande cursussen worden speciaal voor medewerkers georganiseerd en zijn daarom in dit overzicht zichtbaar. Ben je benieuwd naar alle cursussen van Olympos, klik dan hier. Voor onderstaande cursussen heb je een geldige OlymPas nodig.

Hardlooptrainingen Cardio Strength

Looptrainingen voor diverse afstanden

Wil je je samen met andere USP-collega's en studenten goed voorbereiden op jouw onderdeel van de USP Marathon of een ander hardloopevenement? Olympos biedt elke tien weken loopcursussen aan voor diverse niveaus en afstanden. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en met sprongen vooruit gaat en je grenzen verlegt.

Klik hier voor meer informatie of om direct in te schrijven!

Yoga voor medewerkers Healthy Mind Flexibility

Je hoeft niet veel te lezen over mindfulness of goede voornemens te maken. Je kan gewoon op en tijdens je werk aan jezelf werken. Met yoga voor medewerkers pas je mindfulness, yoga en pilates toe in jouw werkomgeving. Het kost je geen tijd, maar levert je tijd op. Je leert ontspannen tijdens het harde werken, bent je bewust van elk moment en neemt je verantwoordelijkheid voor je eigen rust en gezondheid.

Klik hier voor meer informatie of om direct in te schrijven!

Pilates voor medewerkers Flexibility Strength

Wil je de dag goed beginnen? Deze workout bied je de ideale combinatie van ontspanning en intensiteit. Met een mix van Yoga, Tai Chi, Pilates, mindfulness en core training werk je aan je fysieke en mentale balans. De toegankelijke rekoefeningen, bewegingen en houdingen op energieke muziek zijn geschikt voor iedereen. Met speciale aandacht voor je buik en rugspieren (je zogenoemde “core”  van je lichaam).

Klik hier voor meer informatie of om direct in te schrijven!

Tennis voor medewerkers Focus Cardio

De tennistrainingen worden gegeven op de all weather-tennisbanen van Olympos. Om tot een efficiëntere indeling en baanbezetting te komen, verzorgen TC de Uithof en Olympos samen de tennistrainingen. Als je ingedeeld wordt op een tennistraining, krijg je 1x in de week op een vaste dag en tijd les. Bij de indeling wordt rekening gehouden met de verschillende niveaus.

Klik hier voor meer informatie of om direct in te schrijven!

Actief USP op je werkplek

We geven ook cursussen op locatie! Heb je dus een groepje enthousiaste medewerkers, informeer dan naar de mogelijkheden via info@actiefUSP.nl.

Beweegmenu

Cardio
 

Strength
 

Flexibility
 

Healthy Mind
 

Focus
Zoek