Actief USP

Competities

Futsal Focus Cardio

De Olympos Futsal Competitie stelt met name studenten en medewerkers van het hoger onderwijs in Utrecht in staat op recreatief niveau in een interne zaalvoetbalcompetitie te spelen. De Olympos Futsal Competitie bestaat uit een donderdag en een vrijdagtak. Beide dagen zijn aparte competities met verschillende divisies, afhankelijk van niveau en eventueel tijdstip. Een team speelt gemiddeld twee wedstrijden per maand. Aan het eind van de competitie wordt een Champions- en Europa League gespeeld.

Klik hier voor meer informatie en om een team in te schrijven.

Voetbal 7-7 Focus Cardio

De 7-7 competitie op het voetbalkunstgrasveld is gebaseerd op de 45+ competitie van de KNVB, met een start in het voorjaar. De competitie duurt gemiddeld 7 weken, waarin de teams ongeveer evenzoveel wedstrijden spelen. De wedstrijden worden op een half kunstgrasveld met kleine doelen gespeeld volgens het wedstrijdreglement van de KNVB. De speeltijd is 2 x 25 minuten.

Klik hier voor meer informatie en om een team in te schrijven.

Squashladder Focus Cardio

Sportcentrum Olympos introduceert een handige manier om met je mobiel of computer te 'connecten' met andere squashspelers. Voeg je eigen profiel toe en kijk wie er wanneer beschikbaar is. Doe ook mee met de Olympos laddercompetitie en speel elke twee weken een wedstrijd op jouw niveau.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Tennis Focus Cardio

Lijkt het je leuk om te tennissen met andere tennissers van jouw niveau? 
Naast de squashladder heeft Olympos nu ook een tennisladder.

Speel je ook mee? Deelname is gratis met OlymPas. Je hoeft alleen je niveau op te geven en op welke dagen je graag speelt.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Zoek