Actief USP

Groepslessen

Onderstaande lessen worden speciaal voor medewerkers op het Science Park georganiseerd en zijn daarom in dit overzicht zichtbaar. Ben je benieuwd naar alle groepslessen van Olympos, klik dan hier. Voor onderstaande groepslessen heb je een geldige Olympas nodig. Klik hier voor meer informatie over het reserveren en annuleren van groepslessen. Onderstaand zomerrooster is geldig t/m 10 september.

Bodyfit voor Medewerkers

Deze groepsles is bedoeld voor medewerkers die op een toegankelijke manier aan zijn/haar algehele conditie wil werken. Geen gespring, geen moeilijke choreografieën, wél spierversterkende oefeningen, verbetering van het uithoudingsvermogen en gezelligheid. Een fitter en sterker lichaam is het resultaat.

Wanneer: woensdag van 17:30 - 18:25 uur. 
Klik hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

HIIT: Grit Strength

Als je super snel veel resultaat wilt behalen, dan heb je High Intensity Interval Training (HIIT) nodig om je fitheid naar een hoger niveau te tillen. Baanbrekend nieuw onderzoek bewijst dat HIIT versnelde vetverbrandende en hormonale voordelen levert die je gezondheid in slechts 30 minuten verbetert!


Wanneer: dinsdag 10:00 - 10:30 uur. 
Klik hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

Workout Mix

Wil je graag sporten, maar weet je niet goed wat je aan kunt of welke sport geschikt voor je is? Of wil je voor een langere tijd op een light niveau sporten, bijvoorbeeld omdat je een beperking hebt? Bij de groepsles ‘Workout Mix’ kun je op een laagdrempelig niveau sporten en nieuwe sporten ontdekken, op maat en onder begeleiding van ervaren sportdocenten.
 

Wanneer: donderdag 11.30 - 12.30
Klik hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

Yogalates
Yogalates is een combinatie van pilates en yoga. De dynamische pilatesoefeningen worden afgewisseld met de staande en zittende houdingen uit de yoga die gepaard gaan met een bewuste ademhaling. 

Wanneer: woensdag 16:30 - 17:25 uur, donderdag 12.30 - 13.30. 

Klik hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

Body Strength

Kan je sterk zijn zonder typische sportschool oefeningen te doen? Ja zeker! Bij body strength leer je diverse leuke en uitdagende oefeningen waarbij je voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht werkt. Hierdoor verbeter je niet alleen je functionele kracht maar ook je spiercoördinatie (motoriek) en balans. 

Wanneer: maandag 16.30 - 17.25
Klik hier voor meer informatie en om direct te reserveren.

Actief USP op je werkplek

We geven ook les op locatie! Lukt het je om een groepje collega’s te enthousiasmeren om mee te doen, informeer dan naar de mogelijkheden via info@actiefusp.nl.

Zoek