Actief USP

Vacatures

Gezocht: promotiemedewerker Beweegbakfiets

Misschien heb je hem al rond zien rijden of heb je er zelfs al gebruik van gemaakt: de Beweegbakfiets! Sinds kort rijdt de Beweegbakfiets rond op het Utrecht Science Park. De bakfiets is een initiatief van Sportcentrum Olympos en wordt gebruikt als promotiemiddel voor Actief USP, het platform voor alles rondom bedrijfssport.  Vanuit de Beweegbakfiets worden elke week verschillende gratis beweegactiviteiten aangeboden, om zo de medewerkers van het Science Park meer in beweging te krijgen. Maar hoe krijgen we die mensen zo ver om daadwerkelijk te gaan bewegen? Daar hebben we jou voor nodig!  

Als promotiemedewerker van de Beweegbakfiets probeer je zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen met de materialen uit de bakfiets. Samen met een collega ga je rond lunchtijd met de fiets op pad op het Science Park en overtuig je voorbijgangers van het belang van bewegen. Bovendien begeleid je verschillende gratis sportactiviteiten voor medewerkers van het Utrecht Science Park, zoals voetbaltoernooitjes, buikspierkwartiertjes en health checks. Daarnaast beantwoord je vragen en geef je informatie over Actief USP en de Beweegbakfiets.

Ben je student en zoek je een leuke zomerbaan? Heb jij affiniteit met sporten en bewegen, ben je spontaan en vind je het leuk om veel buiten te zijn? Ben je flexibel inzetbaar en minstens vier uur per week beschikbaar? Stuur dan een mail naar Bas Martinot via b.martinot@olympos.nl en wie weet rijd jij straks rond op de Beweegbakfiets.

Zoek